Live Streaming Kedah vs PKNS FC 2.3.2019 Liga Super

Tonton Live Streaming Kedah vs PKNS FC 2.3.2019 Liga Super. Saksikan siaran langsung Kedah vs PKNS dalam saingan bola sepak Liga Super Malaysia musim 2019 serta membuat perhitungan dalam perlawanan pusingan kelima yang dijadualkan berlangsung untuk kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 2 Mac 2019 jam 9:00 malam. Kedah pastinya tidak akan melepaskan peluang berĀ­aksi di hadapan penyokong sendiri untuk menewaskan PKNS FC dan seterusnya mencari tiga mata penuh yang sangat penting dalam saingan liga super 2019.

Live Streaming Kedah vs PKNS

Live Streaming Kedah vs PKNS FC 2.3.2019 Liga Super

Walau bagaimanapun, Kedah seharusnya tidak memandang rendah kemampuan pasukan PKNS FC yang mampu membuat kejutan untuk menewaskan pasukan tuan rumah. Aksi perlawanan Kedah vs PKNS sudah pasti menjadi tumpuan oleh kedua-dua penyokong yang mahu menyaksikan keupayaan pasukan mereka dalam usaha meraih mata untuk memperbaiki kedudukan liga, selain melihat kelangsungan prestasi pasukan bagi menghadapi saingan perlawanan seterusnya.

Keputusan Terkini Kedah vs PKNS Liga Super 2 Mac 2019

Perlawanan di antara pasukan Kedah lawan PKNS berlangsung di Stadium Darul Aman, Alor Setar bermula pada jam 9:00 malam, Sabtu. Berikut ialah keputusan semasa dan terkini perlawanan keenam Liga Super Malaysia 2019 membabitkan pasukan Kedah lawan (lwn) PKNS yang dikemaskini secara langsung sehingga tamat aksi masa penuh.

Live Score Perlawanan Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan live score untuk perlawanan-perlawanan Liga Super yang berlangsung hari ini. Sila refresh page untuk paparan keputusan jaringan terkini.


Keputusan Terkini Perlawanan Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan-keputusan skor terbaru serta jadual terkini untuk perlawanan Liga Super 2019.

liga super malaysia 2019


Kedudukan Carta Terkini Liga Super Malaysia 2019

Live widget di bawah memaparkan carta liga yang menyenaraikan kedudukan terkini pasukan-pasukan yang bersaing dalam Liga Super Malaysia.

Carta Kedudukan Liga Super

Widget oleh FcTables

Untuk download jadual lengkap sepanjang musim (LS1-LS22) unifi Liga Super Malaysia 2019 yang dikeluarkan oleh Malaysian Football League (MFL), sila klik sini (fail pdf).

Live Streaming Kedah vs PKNS FC 2.3.2019 Liga Super

Sending
User Review
0 (0 votes)
Jika Anda Rasa Artikel Ni Berguna, Silakan Klik Button Like Dibawah. Terima Kasih